Cégünkről


Az OST-BAU Kft. 1993 óta működik, fő szakterülete az építészet épülettervezés. Fő profilja a beruházások előkészítése, műszaki felügyelete, műszaki ellenőrzése, minőségbiztosítás és igazságügyi szakértés. A mérnöki szakterületen belül névjegyzéki bejegyzéssel és kamarai tagsággal az alábbi tevékenységi területen rendelkezünk jogosítvánnyal: tervezés, műszaki ellenőrzés, felelős műszaki vezetés, beruházás lebonyolítás és az utóbbi években egyre inkább előtérbe kerülő igazságügyi szakértés. Az OST-BAU Kft. az igazságügyi szakértői cégjegyzékben bejegyzett társaság, amely az épületszerkezet, építéstechnológia, beruházás, beruházás lebonyolítás, építésszervezés szakterületeken aktívan tevékenykedik. Elsősorban Szabolcs Szatmár Bereg megye területén illetve az ország számos területein folytat különböző tervezői és egyéb építőiparral kapcsolatos tevékenységeket.


A fenti képesítéseknek és jogosultságoknak megfelelő referenciákkal, referencia munkákkal rendelkezünk, amelyet az elégedett ügyfélkör igazol. Egy rövid ízelítő megtekinthető weboldalukon a „Referencia” menüpont alatt Cégünk állami, önkormányzati és hatósági megbízásokat is teljesít, azon kívül mérnöki tervezői szolgáltatásokat nyújt egyéb társaságoknak, társasházaknak, lakásszövetkezeteknek és magánemberek részére. A mérnöki tevékenység gyakorlásához a jogalapon túl mérőműszerek, informatikai eszközök, és az építészetben használatos dedikált szoftverek állnak rendelkezésünkre. A XXI század elvárásainak megfelelően sorozatosan résztvevői vagyunk a szakmai képzéseknek, előadássorozatoknak és konzultációknak.


Az OST-BAU kft Cégvezetője: Papp Sándor építészmérnök, építési igazságügyi szakmérnök, építésztervező szakmérnök, igazságügyi szakértő, beruházás lebonyolító, műszaki ellenőr, felelős műszaki vezető.

Főoldal >>

Valid HTML 4.01 Transitional Protected by Copyscape Plagiarism Tool